Superjacht sector

Onze expertise voor de juwelen van de zee

Al meer dan veertig jaar is Boero YachtCoatings partner van voorafgaande jachtwerven wereldwijd. Zij is bekend om de uiterste kwaliteit en de onovertroffen betrouwbaarheid van haar producten, in staat de uitdagingen van de zee te overwinnen, en om de uitstekende service bij applicatie en onderhoud.

Het bouwen van een mega jacht vereist samenwerking, een professionele aanpak, flexibiliteit en coördinatie. De werven die de grootste superjachten van de wereld bouwen weten al te goed dat een partner die, al vanaf de evaluatie van de coating, gespecialiseerd personeel garandeert, het verschil maakt. 

Om haar reputatie te behouden, werkt het commercieel en technisch personeel van Boero YachtCoatings voortdurend aan het opstellen van projectplannen die aan de kwaliteitseisen van reders, kapiteins, jachtbouwers, applicateurs en ingenieurs voldoen.

Hiervoor ontwikkeld Boero YachtCoatings complete coatingcycli voor specifieke projecten en biedt zij een reeks producten voor elk oppervlak van een megajacht.

Zo komen de waardevolle, duurzame, hoog technische producten van Boero YachtCoatings voor de bescherming van luxe megajachten tot stand: lakken, stopverven, grondverven, vernissen, antifouling producten en verdunningsmiddelen.

Om deze rede worden de producten van Boero YachtCoatings gekozen door diegene die ervaring, betrouwbaarheid en service noodzakelijk achten voor het behalen van onberispelijke resultaten. Met andere woorden, door wie alleen het beste zoekt.

Boero Bartolomeo S.p.A.
Company subject to the Direction and Administration of CIN –
CORPORAÇÃO INDUSTRIAL DO NORTE, S.A.

Legal head office in Genova, Via Macaggi 19
VAT number 00267120103
© 2019 Boero - All rights reserved - Boero YachtCoatings Applicators Handbook