Pleziervaart sector

Veetrig jaar ervaring ten dienste van de jachteigenaren

Al meer dan veertig jaar is Boero YachtCoatings het referentiemerk voor mensen met passie voor de zee.

Omdat Boero YachtCoatings een industriële traditie met diepe wortels in Italië vertegenwoordigt. Omdat zij de standaard zet voor de Mediterrane jachtwerven die naar een steeds hogere kwaliteit streven. Omdat zij haar ervaring, opgebouwd in de superjacht sector, beschikbaar stelt voor andere zeiljachten.

Omdat de producten gebruikt om de jachten te lakken, repareren en onderhouden, essentieel zijn om de romp en de andere delen te beschermen, en ze een mooie uitstraling te geven.  

Omdat de mogelijkheid om uit een brede reeks producten te kiezen, een luxe is die niet onderschat kan worden. Het assortiment bestaat, onder andere, uit antifouling producten, die voldoen aan de meest recente richtlijnen en certificaten van Rina en Lloyds, high protection primers, ultra-light stopverven, ondergrondverven met een uitstekende dichtheid, één- of twee-componenten glasverven met een uitstekende prestatie en lakken die het hout zowel verzorgen als beschermen. Omdat kunnen rekenen op een ruime distributie van een volledige reeks producten een meerwaarde is die slechts enkele bedrijven kunnen bieden.

Dankzij de onbeperkte inzet van het verkoopteam kan Boero YachtCoatings een gehecht netwerk van distributeurs, verkooppunten en jachtwerven over heel Italië bieden. Dankzij diezelfde inzet, gedurende de afgelopen twintig jaar, heeft Boero YachtCoatings nu het oog op de buitenlandse markten en kan zij rekenen op een netwerk van partnerverbanden in Europa, met internationaal bereik.

Boero Bartolomeo S.p.A.
Company subject to the Direction and Administration of CIN –
CORPORAÇÃO INDUSTRIAL DO NORTE, S.A.

Legal head office in Genova, Via Macaggi 19
VAT number 00267120103
© 2019 Boero - All rights reserved - Boero YachtCoatings Applicators Handbook